Hieperdepiep Kinderfeestjes & Zo

Creativiteit voor alle leeftijden

Stapelworkshop:

 

Superleuk om eens een avondje met servies te gaan stapelen... Maak van bordjes, theepotten, schoteltjes, beeldjes en ander porselein een kunstwerk. Je kunt kiezen wat je gaat maken; een etagère, een kandelaar of gewoon stapelen tot je het mooi vind! Natuurlijk is er heel veel materiaal aanwezig, maar vind je het leuk om iets persoonlijks erin te stapelen, bijvoorbeeld een kopje van je oma, dan neem je dat gewoon mee. Deze workshop is op afspraak in te plannen.

De kosten zijn € 29,50 pp. Dat is inclusief alle materialen en natuurlijk koffie, thee en lekkers. En terwijl de lijm droogt en glaasje, dus kortom ook een gezellige avond om met je vriendinnen te doen.Armbreien:    

Armbreien is helemaal leuk om te doen en iedereen kan het...Wil je ook armbreien? In deze workshop maak je een mooie woondeken van ongeveer 95 cm  bij 110 cm, supermooi en lekker warm deze winter op je bank.... De deken brei je met 2 kg merino lont-wol, je kunt zelf een kleur kiezen, ik mail je dan de kleuren. 

De eerstvolgende workshop is donderdagavond 17 januari. We starten om 20.00u.   De kosten zijn € 75,00 .  

Deze workshop is superleuk om met een groepje vriendinnen te gaan doen, kan dus ook op afspraak. Met minimaal 6 deelnemers.

 Handletterworkshop:

 

Op afspraak kun je een handletterworkshop voor volwassenen afspreken. Tijdens deze avond leer je de basis van het handletteren maar ga je ook meteen aan de slag om leuke kaartjes en labeltjes te maken. Iedereen kan dit leren en het is echt leuk om te doen, ook om een Bulletjournal te starten is dit een leuke workshop.

De workshop kost € 22,50 pp inclusief alle materialen en natuurlijk koffie/thee en lekkers.


                     

Macrameeën:

 Macrameeën  op afspraak met groep                     

In deze workshop leer je de basisknopen van het macrameeën en maak je of een wandhanger met daarin een hart of een wandhanger waarin je een plantje of vaasje kunt plaatsen. Ook leuk buiten in de tuin. Je kunt kiezen uit zwart of crème kleurig touw. Je krijgt tijdens de workshop wel het patroon van beide hangers en kun je thuis nog verder knopen...

De kosten voor deze workshop zijn € 25,00 ik zorg voor houten stok, wil je liever een mooie tak dan kun je die meenemen en meteen daarop knopen.                                                                            

( deze workshop kun je op afspraak boeken met een groepje van minimaal 6 personen)