Hieperdepiep Kinderfeestjes & Zo

Creativiteit voor alle leeftijden

AGENDA:  

Weeflessen voor kinderen start weer in januari 10 en 17 januari, van 14.30u tot16.00u

Weven workshop voor volwassenen:

Donderdagavond 16 november van 19.30u tot 22.00u. Helemaal leuk zijn alle oude handwerktechnieken, en overal zie je nu leuke wandhangers, en dat is echt leuk om zelf te maken. In deze avond ga je een wandhanger maken. Je leert de techniek van het weven,  dus een aantal steken en maakt dat    een leuke hanger. We werken met allerlei soorten wol en        natuurlijk heb ik keuze uit heel veel kleuren. De workshop is inclusief weefraam.  Kosten voor deze workshop zijn € 30,00 ppHandletteren thema Kerst:

Zaterdagmiddag 9 december om 14.00u tot 16.30u

In deze workshop gaan we niet uitgebreid de techniek leren maar gewoon meteen aan de slag met het handletteren. Als je de basiscursus al hebt gedaan is dit zeker ook weer leuk om te doen. Maar als ook als beginner kun je zeker meedoen. Dit keer is het thema kerst en gaan we werken op A5 formaat. Dit is iets groter dan een ansichtkaart en mocht je een leuk ontwerp hebben gemaakt kun je dit eventueel thuis scannen en als kaarten laten afdrukken(hoef je niet voor je hele familie te tekenen;-)

De kosten voor deze workshop zijn 23,50 en is inclusief alle materialen. Je kunt deze workshop ook gezellig samen met je (tiener)dochter doen. Armbreien voor kinderen:

Brei van mooie dikke wol een leuke sjaal, woensdagmiddag 13 december om 14.00u. Meedoen kan vanaf 10 jaar en de kosten zijn € 16,50 per kind. (foto volgt nog, je kunt kiezen uit roze, wit, blauw of grijs)

 

Armbreien:    

Wil je ook armbreien? In deze workshop maak je een mooie woondeken van ongeveer 95 cm  bij 110 cm, supermooi en lekker warm deze winter op je bank.... De deken brei je met 2 kg lont-wol, je kunt zelf een kleur kiezen, ik mail je dan de kleuren. De kosten zijn € 75,00 . Wil je meedoen of meer informatie, mail me dan : thea@hieperdepiep-feest.nl. Deze workshop is ook superleuk om met een groepje vriendinnen te gaan doen, kan dus op afspraak.

Woensdagavond 29 november 19.30u

Woensdagavond 24 januari 2018