Hieperdepiep Kinderfeestjes & Zo

Creativiteit voor alle leeftijden

AGENDA:


HANDLETTERING

VRIJDAGAVOND 29 sptember 19.00U TOT 21.30U

Een nieuwe hobby:  overal zie je nu hippe kaartjes, posters, schilderijtjes met mooie teksten. In deze workshop ga je zelf leren hoe je deze verschillende lettertypes kunt schrijven en hoe je in een leuke compositie dan zelf kaartjes maakt. Op deze manier leer je de basis van het handletteren en kun je thuis aan de slag met deze nieuwe hobby, en echt iedereen kan het leren!

De workshop is voor volwassenen en tieners. De kosten zijn    € 22,50 per persoon inclusief de pen, een boekje en alle materialen.  

(Ook op afspraak te boeken met een groep en mocht je het leuk vinden als kinderfeestje dan kan dat eventueel ook)                         


                                                                       

HAAKLES VOOR KINDEREN:

Woensdagmiddag 27 september en 4 oktober starten er weer nieuwe haaklessen. In 2 middagen ga je een superleuke etui haken. Je leert in deze les de steek die heet vaste, er zijn 2 modellen. Voor beginners is de etui met streepjes, een rits en pompon. Als je al kunt haken dan is het model met de knoop ook leuk om te maken. 

Meedoen kan vanaf 9 jaar en de kosten zijn € 25,00 per kind. De lessen zijn van 14.30u tot 16.30u.


 


WEEFLESSEN VOOR KINDEREN

Woensdag 25 oktober en  woensdag 1 november van   14.30u  tot 16.30u is er weer een workshop weven,  deze bestaat dus uit 2 middagen.

 Je maakt  zelf een weefraam en daarna leer je weven in verschillende steken, en maak je een mooie wandhanger in de kleurtjes die jij leuk vind. Eventueel nog met een mooie zelfgemaakte pompon eraan. Heel leuk om te doen en dan hang je hem natuurlijk in je kamer!

 Meedoen kan vanaf 9 jaar en de kosten zijn € 25,00              inclusief alle materialen.  
Macramé workshop voor volwassenen:

Zaterdagmiddag 30 september van 13.30u tot 17.00u

Helemaal leuk zijn alle oude handwerktechnieken, en overal zie je nu leuke plantenhangers, en dat is echt leuk om zelf te maken. In deze middag ga je een plantenhanger maken. Je leert de techniek van het macrameeën, dus een aantal knopen en maakt dat een leuke hanger. We werken met jute touw en je krijgt er een pot bij.

Kosten voor deze workshop zijn € 25,00